SPINLOCK Deckvest sigurnosni pojas

SPINLOCK DECKVEST

 

 

Spinlock deckvest pojas za sigurnost i spašavanje. Kada govorimo o tvrtki SPINLOCK, govorimo o jednoj od najbitnijih tvrtki u segmentu nautike. Spinlock je svjetski poznati brend po svojim stoperima no ono što se još u svijetu od Spinlocka koristi a kod nas tek treba doći, su automatski sigurnosni prsluci za jedriličare koji objedinjuje sigurnost, kvalitetu i komociju. Sigurno tri najtraženija pojma kod jedriličara.

Spinlock Deckvest nam dolazi u nekoliko varijanti no za početak u ponudi imamo dva osnovna modela. Deckvest Pro Sensor i verzija Lite u nekoliko boja.

U prodaji će se također naći i plinsko punjenje za prsluke kako bi nakon aktivacije, vaš prsluk uredno posložili, napunili i pripremili ga za daljnje korištenje.

Napravljen specijalno za motorna plovila i sportska dnevna jedrenja, Deckvest LITE je ultra-lagan i kompaktan prsluk za spašavanje koji sjajno pristaje uz tijelo, brzo se regulira i ima osobito tanki profil. Njegov klinovit oblik i neistaknuti profil pomažu mu u njegovom čistom i privlačnom izgledu. Deckvest LITE je iznimno atraktivan i neupadljiv sigurnosni prsluk, jedan od onih kojeg će većina onih koji izbjegavaju prsluke imati dobar osjećaj dok ga imaju na sebi.

Deckvest LITE dobitnik je 2011. DAME nagrade u kategoriji ‘Sigurnosna oprema’.

 

spinlock deckvest diagram

Spinlock Deckvest proizvode koje standardno nemamo u ponudi, možemo isporučiti po narudžbi, a njihov program pogledajte ovdje.

Spinlock Deckvest Lite

 

 

 

Spinlock deckvest Lite je napravljen specijalno za motorna plovila i sportska dnevna jedrenja. Ultra-lagan i kompaktan prsluk za spašavanje koji sjajno pristaje uz tijelo, brzo se regulira i ima osobito tanki profil. Njegov klinovit oblik i neistaknuti profil pomažu mu u njegovom čistom i privlačnom izgledu. Deckvest LITE je iznimno atraktivan i neupadljiv sigurnosni prsluk, jedan od onih kojeg će većina onih koji izbjegavaju prsluke imati dobar osjećaj dok ga imaju na sebi. Ne smeta na tijelu niti kod visokih temperatura. Dolazi u pet različitih boja.

Deckvest LITE dobitnik je 2011. DAME nagrade u kategoriji ‘Sigurnosna oprema’.

Karakteristike i prednosti
● 170N uzgon
● automatsko napuhavanje
● ultra lagan, dizajn neistaknutog profila
● jednostavano oblačenje
● vezovi s mekanim zadnjim reljefom reduciraju uvijanje i omogućuju prilagođavanje
● jednostruka račvasta kopča s upuštenom spojnicom za smanjenje rizika od zapinjanja
● džepić za PLB/VHF
● privjesak za prikapčanje sigurnosne uzice za iskapčanje motora ili VHF uzicu
● upuštena kopča remena
● jedna veličina prilagodljiva za sve
● privitak za Pylon svijetlo
● privitak za opcijski sprayhood
● 5-godišnja garancija, uključujući doživotnu za aktivacijski uređaj

Spinlock deckvest Lite u bojama

You may also like...

Odgovori