ROBSHIP Hook&Moor

 

Jedinstvena inovacija i kvalitetno rješenje za dohvat bova, udaljenih bitvi ili ringova. Hook & Moor brodske kuke pomažu pri privezu konopa sa vrlo jednostavnim korištenjem, možete provući Vaš privezni konop kroz omču i vratiti je na brod. Uvijek je spremna za korištenje. Ova kuka oslobađa Vas muke jer i s udaljenosti od 2 do 3 metra, ovisno o duljini čaklje, posao će obaviti umjesto Vas. Napravljena je iz staklenih vlakana PA 66 i kovanog aluminija.

Teleskopske je izvedbe, a postaje samo 115cm dužine kada se uvuče. Također je vrlo važno da kuka ne tone jer gumeni završetak onemogućuje vodi ulazak u samu unutrašnjost, slana voda ne predstavlja nikakav problem jer nema spojeva od dva različita materijala pa ne dolazi do kontaktne korozije. Bitan detalj je da je sam mehanizam građen tako da svako uranjanje u more ispire cijeli već i tako robusan mehanizam od pijeska i prljavštine. Naravno da ispiranje kuke s vremena na vrijeme u slatkoj vodi pomaže u održavanju i glatkom radu mehanizma no to je nešto što vjerujemo da svaki vlasnik broda radi tako i onako barem na kraju svake plovidbe i s ostalom palubnom opremom.

U konačnici, garancija. Makar je bilo vrlo malo reklamacija na čaklje bez obzira što ih je u Europi prodano nekoliko tisuća komada, reklamacije zbog neispravnog rada uslijedi tvorničke pogreške ili loma nekog djela koji se ne bi trebao odlomiti, bit će uvažena i biti će isporučena nova čaklja. Proizvođač se također obvezuje da će u vrlo skoro vrijeme biti moguće kupiti i rezervne dijelove čaklje koji se troše upotrebom pa neće biti potrebna zamjena za novu, već samo promjena nekog od djela kuke.

 

Test kuke Hook & Moor u Burzi Nautike pogledajte ovdje : BURZA Hook&Moor

 

Article no: 708 8980

Cijene :

2 metarska teleskopska čaklja : 1.220,00 Kn

3 metarska teleskopska čaklja : 1.590,00 Kn

 

VIDEO

You may also like...

Odgovori