Mark-5x DSI Fishfinder sa downscanom

Vidite više, pronađite više, a platite manje – inovativni novi Mark-5x DSI fishfinder sa 12.7 cm poboljšanim ekranom za gledanje na suncu.
Funkcije proizvoda

Perfektna Slika Sondiranja
Inovacija Ekskluzivnog Lowrance DownScan Prikaza™ prikazuje kristalno-čiste prikaze podmorja ispod broda, slične fotografiji. Nije vam potrebno predznanje da biste vidjeli:
• Termokline – jasno se vidi granični sloj između donjeg i hladnijeg sloja i, gornjeg i toplijeg sloja, koji je bogat kisikom i gdje se ribe vole zadržavati
• Riba je stvarno otkrivena – Mark-5x DSI mapiranje ne ostavlja ništa mašti, jasno prikazujući pojedinačne ribe i riblja jata kojima se one hrane
• Dno je otkriveno – vrlo je jednostavno vidjeti razliku između tvrdih i mekih područja dna, kao i strukturu i ribu na dnu ili blizu dna
• Struktura je razotkrivena – sa prikazom kao na fotografiji možete prepoznate sve vrste strukture dna već na prvi pogled, kao što su stupovi, ravnice, grebeni, vegetacija, olupine; nije vam potrebna dodatna interpretacija

Dvofrekventna 455/800 kHz Pokrivenost
Možete birati između 455 kHz soundiranja za širu i dublju pokrivenost, i 800 kHz za poboljšani prikaz lokacija i meta.

Više Snage (i Dubine i Brzine) za
Vaš Mark-5x DSI fishfinderi odašilju 4,000W od-vrha-do-vrha/500W RMS snage sa nedavno testiranim dubinama do 61 m, i impresivnim očitanjima vrijednosti dubina pri brzinama broda i do 35 čv. Optimalna brzina prikaza je 6 čv ili manje.

Napredna Sonda
Novi tanki profil, krmena montaža, 455/800 kHz Skimmer® DSI sonda za prikaz sa ekskluzivnm kristlom koji gleda prema dolje i ugrađenim senzorom temperature, i mogućom montažom na trolling motor.

Maksimizirani Pogled
Ekran visoke rezolucije 5’/12.7 cm, 480×480 pixela Film, SuperTwist 16-nivoa sive skale povećava vidljivost idetalje mete pri direktnom sunčevom svjetlu. Podesivo, bijelo LED pozadinsko osvijetljenje ekrana i tipkovnice za noćni ribolov I za uvjete smanjene vidljivosti.

Potpuno automataski ili Ručni
Mark-5x DSI je toliko napredan, a istovremeno I vrlo jednostavan za korištenje, sa automatskim finim podešavanjem za najbolji mogući prikaz sondera. Napredni Korisnički Mod rada koristi se za potpunu ručnu kontrolu podešenja.

TrackBack™ Povratak kroz zapis sondera
Uživajte u mogućnosti povratka kroz zapis sondera, za slučaj da ste propustili vidjeti sve što vas je zanimalo (štedi vrijeme i gorivo koje biste potrošili na ponovni prolaz po istom mjestu).

Jednostavan za Montažu i Upotrebu
Jedinstvena nova tipkovnica i poluga za brzo skidanje ekrana nude jednostavnu montažu, plus podešavanje kuta nagiba ekrana jednom rukom, jednostavan rad pri velikoj brzini, i skidanje ili ponovnu montažu.

Ljepota Sučelja
Pojednostavljeni izbornik sa ikonama teksta za brži i jednostavniji odabir.

Karakteristike proizvoda

Detaljan, prikaz sličan fotografiji pronalazi riblje lokacije ispod vašeg broda
Jednostavan za upotrebu sa opcijom ručnog ugađanja uređaja prema vašim željama
FTSN Ekran 12.7 cm, 480×480 pixela
4,000W od-vrha-do-vrha, 500W RMS snage
Pregled sa dvije frekvencije 455/800 kHz sondiranje
TrackBack™ funkcija skrola unatrag kroz zapis sonara

Sa novim vrhunskim samostalnim Mark-5x DSI fishfinderom, opremljeni ste sa tehnološki novim načinom pronalaženja riba
odličnih lokacija…jasno… precizno…i što je najvažnije, cijenom pristupačno.

You may also like...

Odgovori