Elite-5 DSI Fishfinder/GPS Ploter sa DownScanom

Jedinstven i inovativan fish finder sa down scanom, precizna GPS navigacija i briljantni 5 in./12.7 cm ekran u boji po vrlo pristupačnoj cijeni.

Sondiranje sa savršenom slikom
Ekskluzivni Lowrance DownScan Imaging™ sustav daje kristalnu, fotografiji sličnu sliku podvodnih objekata ispod plovila. Ne trebate se muciti da biste vidjeli:

• Termokline – jasno se vidi granično područje između niže hladne vode i, gornjeg toplijeg, kisikom bogatog sloja gdje se ribe zadržavaju
• Riba je stvarno otkrivena – Elite-5 DSI prikaz ne prepušta ništa mašti, jasno pokazujući predatore i riblja jata • Dno je otkriveno – lako se razlikuju mekana i tvrda dna, baš kao I riba I struktura na ili blizu dna
• Struktura otkrivena – sa prikazima poput fotografije možete razlikovati svaku strukturu već na prvi pogled, kao što su to stupovi mosta, vegetacija, olupine brodova, bez dodatne interpretacije

Dualna 455/800 kHz Pokrivenost
Odabir 455 kHz sondiranja za širu I dublju pokrivenost, sa 800 kHz za poboljšani prikaz traženih lokacija.

Više Snage (i Dubine i Brzine) za Vas
Elite-5 DSI fishfinderi odašilju 4,000W od vrha-do vrha/500W RMS snage sa nedavno testiranim dubinama do 61 m, I impresivna očitanja dna do 40 mph. Optimalna brzina je 8 mph ili manje.

Napredna Sonda
Tanka sa novim niskim profilom, velikom brzinom, krmena, 455/800 kHz Skimmer® DSI sonda sa ekskluzivnim kristalomkoji gleda prema dolje I ugrađenim senzorom temperature, i opcijom ugradnje na troling motor.

GPS Preciznost Pozicije
Interna, visokoosjetljiva 16-kanalna GPS antena za superiornu navigaciju, čak I kada je montirana u ploču. Dodatna eksterna antena je opcionalna.

Navionics Opcije Karte
Vodootporno microSD kućište prihvaća sve formate microSD Navionics Gold Kartografije.

Ljepota Gledanja
Ekrani 5 in./12.7, 480×480 pixela SolarMAX™ 256-color TFT visoke rezolucije daju nenadmašno osvijetljenje i detalje pri širim kutevima i na direktnom sunčevom svjetlu. Podesivo pozadinsko osvijetljenje sa mogučnošću noćnog prikaza.

Odaberite Najdražu Boju
Proširena paleta boja ekrana za optimalan prikaz I sve uvjete gledanja.

Potpuno Automatski ili Ručno
Elite-5 DSI je toliko napredan da ga je jednostavno koristiti, sa amutomatskim finim tuningom za najbolji prikz slike nakon paljenja..

TrackBack™

U Prođene Zapise Sonara Uživajte u mogućnosti vraćanja po zapisu sonara, kako biste naknadno mogli pregledati već prijeđeni dio i naknadno zabilježili Točke Puta (štedi vrijeme I gorivo koje bi vam bilo potrebno da ponovno morate prijeći preko istog mjestah).

Jednostavna Instalacija I Upotreba
Jedinjstvena nova tipkovnica i nosač za brzo skidanje, nudi jednostavnu instalaciju, podešavanje kuta gledanja rad pri velikoj brzini i mnoge druge pogodnosti.

Ljepota Sučelja
Pojednostavljeni izbornik sa tekstom i ikonama za brži i jednostavniji izbor.

 

 

  • Ekskluzivni Lowranceov inovativnisonar s pogledom prema dolje (down scan)
  • Detaljan, automatski pogled prema dolje sa slikom sličnom fotografiji pronalazi ribolovna mjesta ispod plovila
  • Jednostavan za upotrebu sa opcijom rucnog podesavanja
  • Briljantni 5 in./12.7 cm SolarMAX™ ekran sa 480×480 pixela i 256-boja
  • 4,000W maksimalne snage (peak-to-peak ), 500W RMS stvarne snage
  • Prikay na podijeljenom ekranu; 455/800 kHz sondiranje
  • TrackBack™ funkcija vrti prikaz sonara unatrag za lakši pregled i naknadno umetanje točaka puta
  • Ugrađena precizna GPS antena i detaljna bazna karta svijeta
  • Višestruke opcije Navionics kartografije

Sa najnovijim Elite-5 DSI fishfinderom sa GPS ploterom, opremljeni ste sa tehnološki gledano, novim načinom potrage za ribolovnim pozicijama, olupinama… precizno i što je najvažnije cijenom vrlo pristupačno.

Elite_DSI_Screen

You may also like...

Odgovori